Ik ben Marlon Brammer, getrouwd met mijn grote steun en toeverlaat Frans en heb samen met hem twee geweldige kinderen. In 1957 ben ik geboren in Indonesië; 4 maanden later vertrokken we min of meer gedwongen met m'n ouders en zuster naar Nederland. Mijn ouders hebben daar hun hele leven last van gehad al lieten ze dat niet naar hun kinderen blijken. Na vele omzwervingen in Nederland woon ik nu al zo'n 35 jaar met veel plezier in IJmuiden.
Rond de leeftijd van 10 jaar stelde ik mezelf al de meest gekke vragen, waar mijn verstand niet bij kon. Onderwerpen als het universum, leven na de dood etc. hielden mij al vroeg bezig. Daarnaast was ik een hooggevoelig kind en dat was moeilijk in een omgeving waar bepaalde emoties sterk werden onderdrukt. Ik voelde ze enorm, maar mocht/kon er niets mee. Daardoor werd ik heel onzeker en dat bracht mij uit balans en in een isolement. Vanaf mijn 12e jaar las ik boeken over bewustwording, boeddhisme en zelfrealisatie omdat ik het gevoel had dat die mij verder konden helpen. Later kwamen daar boeken over o.a. kwantumfysica bij die eigenlijk een bevestiging geven van wat aloude meesters ons al meegaven.
Inmiddels ben ik erachter gekomen dat alleen lezen je niet verder brengt en dat het TOEPASSEN van de kennis pas de benodigde ervaringen geeft om weer terug te keren naar je essentie en van daaruit jezelf neer te zetten zoals werkelijk de bedoeling is. Op die manier heb ik de bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen kunnen ontwikkelen.
Omdat balans zo'n grote rol speelt in mijn leven heb ik in mijn logo het yin-yangsymbool verweven.

Relevante ervaringen/opleidingen
Ik heb jaren diverse vormen van begeleiding/coaching gegeven, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast organiseer ik cursussen, workshops en lezingen in Haarlem, en ook in het buitenland (Nederlands- en Engelstalig).
Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van (marketing)communicatie, life coaching, hypnotherapie, mindfulness en cognitieve gedragstherapie.

Hobby's
Mijn hobby's zijn lezen, fotografie, zingen, muziek luisteren en Koreaans studeren.


Praktijk
Mijn praktijk, Inner Self Training, bevindt zich aan de Oudeweg 147, 2031 CC Haarlem. Daar heb ik 120 m2 tot mijn beschikking (drie ruimtes) voor het geven van workshops en cursussen. Je bent alvast van harte welkom!

Liefs,
Marlon Brammer-Lohn