Reactie plaatsen

Reacties

Sanna
9 maanden geleden

Hey lieve Marlon,
Ik wilde even zeggen dat ik je podcast aan het luisteren ben en daar veel aan heb. Momenteel gebeurt er veel waardoor er vooral ‘oud zeer’ aangeraakt wordt. Ik was het een beetje kwijt maar dankzij de oefeningen in de podcast, kan ik weer beter bij de opgeslagen emoties. Veel woede maar vooral diep verdriet krijgen in kleine stapjes de ruimte. Heftig maar het ruimt enorm op, dank je wel.
Liefs

linda
een jaar geleden

Fijn hoor Marlon om jouw zachte lieve stem te horen in de podcast ... het lijkt wel op mediteren zo rustig ....

Jenny
een jaar geleden

Hoi Marlon, ik ben inmiddels jouw boek aan het "verslinden"! Wat een heerlijk begrijpbaar, spiritueel en toch menselijk boek is het! Er valt zoveeeeel op zijn plek nu voor mij, echt top! Ben er superblij mee en ik weet zeker dat ik er veel aan zal hebben.🙏
Lieve groet!

Sonja
een jaar geleden

Ik word zo enorm vrolijk en blij van deze dame....

Marlon Brammer, een zeer liefdevolle vrouw met een zachte stem die je zo moeiteloos contact laat maken met jezelf. Door in jezelf te duiken vergroot en verruim je je bewustZIJN en ben je in staat om moeiteloos heling toe te passen. Alles vanuit een intense zachtheid voor jezelf en de ander.

Luister maar eens naar haar podcast en ik verzeker je dat je deze instelt op Spotify en je moeiteloos laat meenemen in haar wereld en zienswijze.

Dank je wel lieve Marlon

Fiona
een jaar geleden

Het is ongelofelijk goed beschreven van wat je vertelt in je podcast. Ik ervaar precies hetzelfde! Gelijk was er een verbinding en ja ik vecht er niet meer tegen, ik vraag mijn gevoel om een signaal en laat alles dan stromen. En die oefening met freeze flight fight geeft zoveel handvatten. Nog meer bewustwording! Dank je wel

Alex
een jaar geleden

Als je eenmaal begrijpt dat t voelen in je handen zit, en je laat t daarna vloeien, das vrijheid van zijn. Het was fijn dat toen mijn emotionele accu leeg was, jij m een goede nieuwe jumpstart hebt gegeven. Ik raad t iedereen aan 😊😘👻🏴‍☠️❤️

Maria
een jaar geleden

Bedankt voor de lessen. Ik pas ze nog steeds toe.
Het verbaast mij soms dat sommige hevige pijnen door jouw leerzame oefeningen minder worden of zelfs verdwijnen. Dat je nog heel veel mensen mag helpen om zichzelf weer terug te vinden.

Laura
een jaar geleden

Als onderdeel van de opleiding energetisch zelfhelend therapeut hebben we vandaag een verdiepingsdag gehad van de methode moeiteloos helen bij Marlon Brammer. Zo waardevol!! Het toepassen van deze methode is haaks op wat we van jongs af aan geleerd hebben. We zijn zo gewend geraakt aan het denken, waardoor ons is afgeleerd te voelen. Vooral pijn, boosheid en verdriet mag er niet zijn. Met als resultaat dat emoties die al jarenlang door ons zijn onderdrukt leiden tot emotionele of fysieke blokkades, zoals allergieën, chronische ziektes, burn-out, fysieke pijn etc... En ook daar gaan we nog eens tegen in verzet. Want dat willen we niet.
In deze methode leer je te luisteren naar je lichaam zonder te oordelen of te verklaren. Je wordt je bewust van je eigen weerstand je leert om alles toe te laten. Geen gesprekken over het verleden maar direct naar de kern. Je lichaam vertelt je wat er opgeruimd dient te worden.
Veel zin om met deze methode verder aan de slag te gaan.