podcast


Op 10 oktober 2022 is mijn podcast Moeiteloos Helen gelanceerd.

Ik heb een paar maanden de tijd genomen om ermee te beginnen, want ik wilde niet alleen dat vertellen wat al in mijn boek staat en waar ik cursussen en workshops in geef. En in de afgelopen maanden kreeg ik er veel nieuwe inzichten bij. Dus voor mij was het even invoelen hoe ik deze op een natuurlijke manier kon laten samensmelten in mijn bestaande bewustzijnsmethode. Dat is voor mijn gevoel nu gelukt. Ik nodig jullie dan ook graag uit om te luisteren.
 
De uitzendingen zijn van te voren opgenomen dus er is tijdens de uitzending geen interactie mogelijk, maar als er vragen zijn dan kun je die sturen naar info@moeitelooshelen.nl. Als je dat wilt, dan behandel ik je vraag/vragen in een van de volgende uitzendingen.
Het is sinds kort ook mogelijk om op Facebook lid te worden van de besloten groep Podcast Moeiteloos Helen. Die heb ik opgericht om toch de mogelijkheid te bieden tot meer interactie tussen mij en de luisteraars na de uitzendingen.
 
Links naar de podcast
Hieronder staan de links waar je mijn podcast nu kunt vinden en waar je mij kunt volgen (ik ben nog bezig met o.a. YouTube).
Hier is de link naar Springcast die de podcast host is en waar ook meer informatie staat over de podcast.
En dit is de link naar mijn podcast bij Spotify.
Inmiddels ben ik ook te beluisteren bij Podimo.

 

Enkele reacties na de lancering:

  • “Gelijk geluisterd gisteren en wat word ik al zennn als ik naar je stem luister.”
  • “Wat een fijne podcast. Kan niet wachten tot de volgende.”
  • “Hoi Marlon, ik heb ze geluisterd, prachtig gedaan.”
  • “Dank je wel voor de podcast , heb net geluisterd en meegedaan met de oefening en heb lekker geschopt!“
  • “Wat een fijne podcast, alleen jouw stem is al helend.”
  • “Heeeeel mooi en duidelijk verwoord ik heb zeker geluisterd en geoefend.”
  • “Wat heerlijk om naar je te luisteren. En zo samen de oefening te doen. Ik verheug me op de volgende podcast.”
  • “Wat goed! Ik moest er ff inkomen maar zo fijn en ook met die praktische oefening op het eind!”

 


Seizoen 2

Op 16 augustus 2023 is het 2e seizoen gestart, ofwel Moeiteloos Helen 2.0, wat een verdieping is van het 1e seizoen Moeiteloos Helen. Dit doe ik aan de hand van aloude leringen rond bewustzijn, maar ook gezien vanuit kwantumbewustzijn (eigenlijk zeggen ze hetzelfde, maar dan vanuit een andere invalshoek). Deze verdieping heeft ook te maken met de voorbereidingen voor mijn online Kwantumbewustzijnacademie (KBA), die a.s. november van start gaat.

Via Moeiteloos Helen 1.0 leerden we de weg naar binnen te gaan. Maar ik miste de concrete weg weer terug naar buiten, dus hoe we ervoor kunnen zorgen dat het altijd onderliggende bewustzijn aanwezig kan blijven bij ons denken en handelen, als we eenmaal weer 'terug' zijn in de wereld. En dan niet via de DOE-modus, maar via de ZIJN-modus. Ik heb het al vaker gezegd, maar nu weet ik het zeker: het draait alleen maar om ervaringen en we komen in seizoen 2 te weten waarom.

De afleveringen uit seizoen 1 blijven gewoon staan voor diegenen die net met Moeiteloos Helen zijn begonnen of die nog dieper willen gaan. Het is ook nooit afgelopen, omdat we dan zouden ophouden met ons te ontwikkelen. Die afleveringen zijn voornamelijk gericht op het verwerken van oud zeer en om al je emoties liefdevol te leren toelaten/uiten.

Veel luister- en oefenplezier gewenst.
Liefs, Marlon


Voor het inzenden van vragen en opmerkingen over de podcast Moeiteloos Helen, kun je onderstaand formulier gebruiken.
Je kunt ook een mail sturen naar info@moeitelooshelen.nl