nieuws

 

30-12-2023: 10.000 downloads Podcast Moeiteloos Helen!
Net op de valreep van 2023 telde de Podcast 10.000 downloads door ruim 2200 unieke luisteraars. Wat een geweldig resultaat!
Heel veel dank aan de luisteraars voor hun support en de fijne interactie in de besloten FB-groep. Het meest blij ben ik dat de afleveringen dus meerdere malen worden beluisterd!


16-8-2023: start podcast seizoen 2, ofwel Moeiteloos Helen 2.0
Seizoen 2 is een verbreding en verdieping van het 1e seizoen, waarin ik in mijn podcast nog meer uitleg waarom het verwerken van emoties zo belangrijk is. Er wordt hierbij uitgegaan van aloude leringen over bewustzijn en kwantumbewustzijn, die beide ongeveer hetzelfde zeggen, maar met een andere insteek. Uiteraard wordt elke aflevering weer afgesloten met een oefening.


Seizoen 2

Na 15 afleveringen ga ik binnenkort over naar het 2e seizoen en daarin gaat het meer om grootsere zaken, gezien vanuit het kwantumbewustzijn. Dit is iets wat ik de laatste dagen sterk voel en waaraan ik dan ook gehoor geef. Het heeft ook te maken met de openbare FB community Kwantumbewustzijnacademie (KBA) die ik onlangs ben gestart.
Uiteraard doe ik hier weer oefeningen mee, puur om nog dichter bij onszelf te blijven, nog meer in mogelijkheden te leren denken, onze intuïtie optimaal te gebruiken en daar vooral op te vertrouwen. Op deze manier maken we het voor onszelf nog makkelijker om mee te gaan met, en aan het roer te staan van de grootse veranderingen die nu al bezig zijn. Seizoen 2 is dan ook geschikt voor diegenen die al veel geoefend hebben in de voorgaande afleveringen.
De afleveringen uit seizoen 1 blijven gewoon bestaan voor diegenen die net met Moeiteloos Helen zijn begonnen of die nog dieper willen gaan. Het is ook nooit afgelopen, omdat we dan zouden ophouden met ons te ontwikkelen. Die afleveringen zijn voornamelijk gericht op het verwerken van oud zeer en om al je emoties liefdevol te leren toelaten/uiten.
Er komen dus nog meer afleveringen aan, maar ik neem even pauze om in juli 2023 met seizoen 2 te beginnen.


2-10-2022: Interview Indisch Ondernemen
Nog aan het nagenieten van een heel leuk en bijzonder interview dat Joyce Beckker met mij onlangs heeft afgenomen. De insteek was 'Indische roots', een boek dat Joyce met succes heeft uitgebracht en mij diepere inzichten heeft gegeven in mijn eigen roots. Jarenlang heb ik ze verguisd, niet omdat ik dat bewust deed, maar vanwege dat mijn  verdrietige ouders destijds zeiden: 'Omdat we nu in Nederland wonen, gaan we jullie zo opvoeden'. En er werd niet meer over onze afkomst gesproken. Maar zo werkt dat natuurlijk niet; er kwam van alles boven waar ik tegenaan liep toen ik negen jaar geleden voor mezelf begon, en nog steeds. Daar gaat dit interview over, met alle respect en liefde voor mijn ouders! 💞

Hieronder het intro van Joyce Beckker
“𝗠𝗮𝗮𝗸 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶̈𝘁𝗶𝗲”
Op haar schoolrapport prijkte een 10 voor gedrag en vlijt. Haar overbezorgde vader vond dat ze beter niet kon opvallen. Maar Marlon Brammer gaf op haar 53e gehoor aan haar innerlijke stem die zei dat ze de wereld iets te brengen had. Het 1e jaar van haar ondernemerschap ging ze door al haar (voorouderlijke) angsten heen. Met succes, want met haar methode ‘Moeiteloos helen’ gaat ze de landsgrenzen over. Marlon vertelt in dit boeiende interview haar inspirerende ondernemersverhaal. Bekijk en beluister het hier.


10-10-2022: lancering podcast
Op donderdag 22 september vindt de lancering plaats van mijn podcast Moeiteloos Helen. Deze duren ca. 20-30 minuten en vinden tweewekelijks plaats. Er volgt binnenkort meer informatie waar de podcast te vinden is.


25-5-2022: mijn boek weer via de webshop verkrijgbaar
De 3e druk van mijn boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' is vanaf nu ook weer verkrijgbaar via de website Inner Self Training voor de prijs van € 17,50 inclusief verzendkosten. Betaling vindt vooraf plaats. Verzending vindt alleen plaats binnen Nederland, aangezien de verzendkosten naar het buitenland te hoog zijn geworden. 


14-2- 2021: interview
In februari jl. vroeg Chris den Daas mij om een interview te geven over mijn boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf.
Dit zijn zijn begeleidende woorden:
In mijn interviewreeks met auteurs sprak ik met Marlon Brammer. Spiritualiteit, of zoals Marlon het liever noemt, bewustzijnsverdieping, speelt sinds haar jeugd een centrale rol in haar leven. Na een moeilijke periode heeft zij van haar interesse haar broodwinning gemaakt. Ze heeft de methode "Moeiteloos helen" ontwikkeld en er een zeer toegankelijk boek over geschreven. Kijk naar een gesprek met een bewogen vrouw in balans.
Hier kun je het interview zien/beluisteren.