nieuws

4-2-2023: luistercijfers podcast Moeiteloos Helen

 

16-3-2023: luistercijfers podcast Moeiteloos Helen, gestage groei!


2-10-2022: Interview Indisch Ondernemen
Nog aan het nagenieten van een heel leuk en bijzonder interview dat Joyce Beckker met mij onlangs heeft afgenomen. De insteek was 'Indische roots', een boek dat Joyce met succes heeft uitgebracht en mij diepere inzichten heeft gegeven in mijn eigen roots. Jarenlang heb ik ze verguisd, niet omdat ik dat bewust deed, maar vanwege dat mijn  verdrietige ouders destijds zeiden: 'Omdat we nu in Nederland wonen, gaan we jullie zo opvoeden'. En er werd niet meer over onze afkomst gesproken. Maar zo werkt dat natuurlijk niet; er kwam van alles boven waar ik tegenaan liep toen ik negen jaar geleden voor mezelf begon, en nog steeds. Daar gaat dit interview over, met alle respect en liefde voor mijn ouders! 💞

Hieronder het intro van Joyce Beckker
“𝗠𝗮𝗮𝗸 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶̈𝘁𝗶𝗲”
Op haar schoolrapport prijkte een 10 voor gedrag en vlijt. Haar overbezorgde vader vond dat ze beter niet kon opvallen. Maar Marlon Brammer gaf op haar 53e gehoor aan haar innerlijke stem die zei dat ze de wereld iets te brengen had. Het 1e jaar van haar ondernemerschap ging ze door al haar (voorouderlijke) angsten heen. Met succes, want met haar methode ‘Moeiteloos helen’ gaat ze de landsgrenzen over. Marlon vertelt in dit boeiende interview haar inspirerende ondernemersverhaal. Bekijk en beluister het hier.


10-10-2022: lancering podcast
Op donderdag 22 september vindt de lancering plaats van mijn podcast Moeiteloos Helen. Deze duren ca. 20-30 minuten en vinden tweewekelijks plaats. Er volgt binnenkort meer informatie waar de podcast te vinden is.


25-5-2022: mijn boek weer via de webshop verkrijgbaar
De 3e druk van mijn boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' is vanaf nu ook weer verkrijgbaar via de website Inner Self Training voor de prijs van € 17,50 inclusief verzendkosten. Betaling vindt vooraf plaats. Verzending vindt alleen plaats binnen Nederland, aangezien de verzendkosten naar het buitenland te hoog zijn geworden. 


14-2- 2021: interview
In februari jl. vroeg Chris den Daas mij om een interview te geven over mijn boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf.
Dit zijn zijn begeleidende woorden:
In mijn interviewreeks met auteurs sprak ik met Marlon Brammer. Spiritualiteit, of zoals Marlon het liever noemt, bewustzijnsverdieping, speelt sinds haar jeugd een centrale rol in haar leven. Na een moeilijke periode heeft zij van haar interesse haar broodwinning gemaakt. Ze heeft de methode "Moeiteloos helen" ontwikkeld en er een zeer toegankelijk boek over geschreven. Kijk naar een gesprek met een bewogen vrouw in balans.
Hier kun je het interview zien/beluisteren.