boek

3e Druk van mijn boek!

Op 25 mei 2021 is alweer de 3e druk van mijn boek Moeiteloos Helen uitgekomen, ISBN 9789082922806. De 3e druk is op een aantal plekken aangevuld met voortschrijdende inzichten. De 1e druk verscheen in oktober 2018 en de 2e druk in april 2019.
Het wordt door het Centraal Boekhuis geleverd aan de boekenketens AKO, Bruna, Libris, Read Shop, enz. voor de prijs van € 15 (excl. verzendkosten). Als het nog niet bij je boekhandel ligt, dan kunnen ze het voor jou bestellen.
Mijn boek is online te koop bij Libris.nl voor dezelfde prijs, maar incl. verzendkosten. Je kunt het door hen laten bezorgen bij je thuis, op het werk of elders, of je kunt het afhalen bij een boekhandel naar keuze. Libris verzendt mijn boek ook gratis naar België!
Ook is mijn boek verkrijgbaar bij bol.com, maar dan komen er nog verzendkosten bij (onder de € 20).


Sinds kort is mijn boek vanaf nu ook weer verkrijgbaar via mijn website Inner Self Training voor de prijs van € 17,50 inclusief verzendkosten. Betaling vindt vooraf plaats. Verzending vindt alleen plaats binnen Nederland, aangezien de verzendkosten naar het buitenland te hoog zijn geworden. Het boek heeft een A5-formaat en bevat 100 bladzijden; het kan dus als brievenbuspakket worden verzonden (twee boeken in één enveloppe is mogelijk). Als je wilt kan ik het boek voor je signeren. Dit moet je dan wel even aangeven in het Opmerkingenveld in de winkelwagen. 

Toepassing is de kracht
Het gaat vooral om het toepassen van wat er in het boek staat, totdat je weer in je oorspronkelijke staat van innerlijke vrede bent teruggekeerd. Wil je daarmee verder gaan volg dan één van mijn workshops of cursussen die ik in mijn praktijk in Haarlem geef; deze zijn alle op basis van vrije betaling met een ondergrens.